HaarStudio Denise

Your professional hair artist

F.A.Q.

Hoe vaak moet ik mijn haar laten knippen?
Heb je lang haar? Dan adviseren wij je om het ieder 8-12 weken te laten knippen, Ook wanneer je je haar wilt laten groeien. Je wilt natuurlijk dat het langer wordt maar ook gezond en glanzend eruit blijft zien. Wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld een jaar niet naar de kapper te gaan zijn je punten uiteindelijk erg versleten en moet er dus iets meer dan alleen de puntjes af worden geknipt. Dit voorkom je dus als je ieder 8-12 weken komt.

Dames en heren met korte kapsels adviseren we om ieder 4-6 weken te laten knippen.


Waarom is een kappersshampoo beter dan een shampoo van de drogist?
Onze verzorgingsproducten van KEVIN.MURPHY bevatten duurzame ingrediënten en essentiële oliën. Het product is minder vermengd met water en daardoor ook zuiniger in gebruik. Ook bevatten de producten geen sulfaten en parabenen. Sulfaten zijn reinigers en zorgen dat het haar ontvet wordt. Sulfaten reinigen soms zo intensief dat het ze jouw natuurlijke olielaagje op je hoofdhuid laten oplossen met uitdroging en irritatie tot gevolg. En sulfaten zorgen er ook voor dat die mooie haarkleur die je net bij de kapper hebt laten maken min of meer direct verdwijnt in het putje van je douche. Parabenen is een verzamelnaam voor een groep chemische stoffen en wordt vrijwel alleen gebruikt als conserveringsmiddel om de houdbaarheid van een product te verlengen. 
Veel shampoos van de drogist bevatten siliconen. Siliconen laten een glanzend, zacht laagje om de haren achter. Synthetische siliconen kunnen niet makkelijk uit het haar gewassen worden. Wanneer er te veel siliconen op het haar zitten kan het haar uitdrogen en beschadigen en wordt het haar slap en verzwaard. Alle producten van KEVIN.MURPHY bevatten een gewichtloze technologie, wat er dus voor zorgt dat jouw haar niet slap of zwaar wordt.
Tevens zijn de shampooflessen van KEVIN.MURPHY Eco Friendly en gemaakt van gerecycled, Ocean Waste Plastic. En zijn de producten zijn Cruelty Free, dus niet op dieren getest. 


Wat is een toner?
Een toner is een milde haarkleuring, een extraatje na een highlight- of blondeerbehandeling. Een toner haalt ongewenste tinten zoals geel en oranje uit het haar en voeg je karakter toe aan de kleur. Een soort silvershampoo maar dan net even anders. Denk bijvoorbeeld aan zandblond, ice blond, asblond, peach blond, blorange, champagne blond, strawberry blond, lila en babyblauw. Toners werken het beste op een lichte ondergrond. 


Bellen
Info
Instagram