HaarStudio Denise

Your professional hair artist

TEAM


    Denise

Al van kleins af aan had ik de droom om kapster te worden en ooit mijn eigen salon te openen. Op 20-jarige leeftijd werd dit al werkelijkheid. 

Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende salons gewerkt en heb ik de nodige ervaring opgedaan. Sinds ik mijn eigen salon heb, blijf ik mezelf ontwikkelen. Van diverse kleur- en kniptrainingen, een opleiding tot haarkleurspecialist en een training tot KEVIN.MURPHY session.stylist.

Ik vind het belangrijk dat het team trainingen blijft volgen. Er veranderd zoveel tegenwoordig in technieken en producten dat het belangrijk is up-tp-date te blijven en dat wij jou als klant het beste advies kunnen geven en ons vak goed verstaan. 

Ieder jaar doen we mee met de meest prestigieuze haarmode-wedstrijd; de Coiffure Award. En daar zijn we al een aantal keer voor genomineerd (2013, 2016, 2017 & 2019). Alleen de beste kappers van Nederland worden genomineerd of gaan met de felbegeerde Award naar huis. In 2019 mocht ik de Consumer Award mee naar huis nemen.

Ook heb ik al een aantal jaren mee mogen werken samen met het KEVIN.MURPHY team tijdens FashionClash Festival in Maastricht. Zo'n 100 modellen die voor de shows door hairstylisten en make-up artiesten klaar worden gemaakt om de collecties van jonge, artistieke designers te lopen. Een enorme eer om daar bij te mogen zijn. En een heerlijk team om mee te werken. 

Mijn specialisatie is het maken van natuurlijk uitziende haarkleuringen. En of het dan gaat om babylights of een balayage, dat maakt me niet uit. Ik hou van nuance in het haar. Haar dat er levendig en gezond uitziet maar het niet lijkt alsof het gekleurd is. En mijn andere specialisme is styling van het haar. Deze ervaring heb ik natuurlijk opgedaan tijdens mijn fotoshoots voor de Coiffure Award en tijdens het werken bij FashionClash. Grove krullen in het haar die 2 tot 3 dagen houdbaar zijn of een trendy updo, mooi geföhnde lokken of een nonchalante beachlook. Met haar kun je zo veel kanten op en kun je uiteenlopende creaties maken. Dat vind ik ook onwijs leuk om te doen.


Carlo & Irene - Life4You - 31 oktober 2010

  Bellen
Info
Instagram