HaarStudio Denise

Your professional hair artist

THE TEAM


    Denise

Na de middelbare school ben ik naar het ID College in Gouda gegaan. Daar haalde ik binnen 3 jaar mijn Allround Kapper (niveau 3) diploma. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende salons gewerkt en veel trainingen en cursussen gevolgd.

Na maandenlang verbouwen opende ik op 1 september 2009 de deuren van mijn eigen salon "HaarStudio Denise".
De afgelopen jaren ben ik niet stil blijven staan met het volgen van trainingen. Zo heb ik een training gevolgd via de ANKO om Erkend Praktijkopleider te worden. Als Erkend Leerbedrijf mag ik leerlingen opleiden en begeleiden. En mijn inzet voor de leerlingen bleef niet onopgemerkt. Ik werd door het ID College genomineerd als Leerbedrijf van het Jaar in 2013. 

In 2010 mocht ik als kapper deelnemen aan een uitzending van Life4You bij Carlo en Irene, omdat ik was uitgekozen om een metamorfose te verzorgen. Kandidaat Corry mocht ik voorzien van een nieuwe coupe en haarkleur. 

Vanaf 2011 doen wij ieder jaar mee aan de Coiffure Award. Dit is de belangrijkste haarmode-fotografie wedstrijd in de kappersbranche. In 2013 werd ik met één van mijn foto's uit de categorie Herenkapsels genomineerd voor de Consumer Award. 

Mijn diploma voor Erkend Haarkleurspecialist heb ik in juni 2014 mogen ontvangen. Zo kunnen wij je nog beter adviseren over de gewenste haarkleur. Wij kijken wat er mogelijk is, wat er bij je past en natuurlijk dat de kwaliteit van je haar behouden blijft.

In juni 2015 werd ik door geselecteerd door KEVIN.MURPHY om backstage mee te werken tijdens FashionClash in Maastricht. Een super leuk event waarbij (jonge) designers de kans krijgen hun prachtige collecties te showen. En de hairstylisten crew is verantwoordelijk voor alle kapsels van zo'n 100 modellen dat weekend. 
In juni 2017 werd ik door KEVIN.MURPHY uitgenodigd om mee te gaan. Na zo'n geweldige ervaring van de eerste keer wilde ik natuurlijk graag weer mee.

In 2016 werd ik opnieuw genomineerd voor de Coiffure Award. Opnieuw in de categorie Consumer Award, maar dit keer met een foto uit mijn inzending voor Dameskapsels.

Sinds oktober 2016 mag ik mijzelf tevens SESSION.STYLIST van KEVIN.MURPHY noemen. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd en moest ik tijdens mijn graduation een presentatie geven. HaarStudio Denise is sindsdien ook benoemd tot SESSION.SALON.

In maart 2017 kreeg ik te horen van de organisatie van de Coiffure Award dat ik wederom genomineerd ben. Alleen deze keer voelt het veel meer speciaal. Ik ben namelijk genomineerd voor de categorie Avant Garde met mijn hele collectie. Dit betekent dat ik bij de beste 10 kappers van Nederland hoor in deze categorie. Heel erg trots ben ik op deze nominatie. Inmiddels is de uitreiking van de Awards al geweest en viel ik helaas niet in de prijzen. Maar ik zat in ieder geval bij de top 10 van Nederland. Een paar weken later kreeg ik het bericht dat ik met 1 van mijn foto's ook genomineerd werd voor de internationale wedstrijd AIPP. Dat betekende een top 20 notering van de wereld. 

Ook voor 2018 heb ik weer collecties gemaakt en ingezonden. Voor de categorie Dameskapsels (regio Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland) en voor de Schwarzkopf Haircolor Technician of the Year. Helaas zat er voor dit jaar geen nominatie in. Maar dat weerhoudt ons niet om volgend jaar weer nieuwe collecties te maken en door te gaan. Hopelijk nemen we ooit die Coiffure Award mee naar huis.


Carlo & Irene - Life4You - 31 oktober 2010

 

    Brenda

Ik ben hier eigenlijk "per ongeluk" terecht gekomen als stagiaire, toen ik in het tweede leerjaar zat van de kappersopleiding. Inmiddels werk ik hier nu 7 jaar en ben ik Allround Kapster (niveau 3) en ben in vaste dienst bij HaarStudio Denise. In korte tijd heb ik veel geleerd, hierdoor ben ik van een verlegen meisje uitgegroeid tot een zelfverzekerde en trotse kapster. 

Na mijn opleiding heb ik regelmatig trainingen gevolgd bij mijn technieken up-to-date houden. Ook ben ik in 2015 begonnen aan een studie Visagie. Vanaf die tijd heb ik voornamelijk op bruiloften naast het kapsel, ook de make-up mogen verzorgen bij een hoop bruiden en gasten. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn met het vak, daarom doe ik sinds 2012 ook mee aan de Coiffure Award. In de toekomst wil ik zeker mee blijven doen aan de Coiffure Award. En hopelijk mag ik mij dan ook eens tot de genomineerden of misschien wel winnaars noemen.

Begin 2018 mag ik mijzelf ook SESSION.STYLIST van KEVIN.MURPHY noemen. Net als Denise heb ik de 4-daagse cursus gevolgd en afgesloten met een presentatie.